Grote Clubactie 2018

21 september 2018

Turning Winsum gaat voor nieuw materiaal met de Grote Clubactie

Winsum 15-9-2018 – Leden van Turning Winsum starten op zaterdag 15 september met de lotenverkoop van de Grote Clubactie. Vanaf die dag gaan zij langs de deuren om inkomsten op te halen voor hun club.

Turning Winsum gaat net zoals bijna 6.000 andere verenigingen op pad. Met de Grote Clubactie realiseren verenigingen extra inkomsten. Een lot kost € 3,-, waarvan maar liefst 80% direct naar de club gaat.

Bestuur van Turning Winsum: “Dit jaar hopen wij met de opbrengst nieuw materiaal aan te kunnen schaffen, we denken aan een nieuwe trampoline of de airtrack trainingset, die we eerder hebben aangeschaft, uit te breiden met meer airmatten en ander airtrack materiaal voor nog meer gym- en turnplezier ! Wij kunnen de steun van onze omgeving dus goed gebruiken!”

Turning Winsum doet al voor de 6e keer mee. Vorig jaar werd er € 2.120,20 opgehaald. Met dit geldbedrag werd destijds een wat klein materiaal voor de nieuwe rekstok aangeschaft en een balkmat, met het resterende bedrag sparen we voor uitbreiding van de Airtrack trainingset.

Mensen die loten kopen maken kans op mooie prijzen, zoals de hoofdprijs van € 100.000,-. De trekking van de Grote Clubactie vindt plaats op 12 december 2018. Vanaf 13 december staat de trekkingsuitslag op clubactie.nl.

 

 

 

Grote Clubactie 2018