Jongens regiowedstrijd

9 maart 2020

Zaterdag 7 maart vond, in onze “eigen” gymzaal in Winsum, de jaarlijkse jongens regiowedstrijd plaats. Op deze wedstrijd worden meestal 5 van de 6 herentoestellen geturnd (brug, rek, ringen, vloer en sprong). De voltige laten we meestal achterwege omdat niet alle verenigingen de mogelijkheden en materialen hebben om dit toestel goed te kunnen trainen.

Deze keer deden Hein (instap niv. 19), Ticho, Romano (beide pupil niv. 19) en Sieger (pupil niv. 15) met deze wedstrijd mee. Eind vorig jaar werden helaas de ringen afgekeurd en verwijderd waardoor we een jongenswedstrijd zonder ringen moesten organiseren. Aangezien de ringen echt een jongenstoestel is is dat natuurlijk erg jammer, het werd dit jaar dus een wedstrijd met 4 toestellen. Onze jongens lieten zich hierdoor niet uit het veld slaan en hebben erg hun best gedaan, dit was dan ook te zien in het mooie eindresultaat. Alle vier de jongens gingen met een mooie medaille naar huis.

 

Jongens regiowedstrijd