Vakantiefoto’s!

27 juli 2020

Ook dit jaar kunnen er weer leuke vakantiefoto’s worden ingestuurd!

Heb jij ook een leuke, sportieve foto gemaakt in de zomervakantie? Dan kun je deze opsturen naar turningwinsum@gmail.com en dan delen wij jouw vakantiefoto’s via één van onze Instagram pagina’s en onze Facebook!
Wij vinden het erg leuk om te zien hoe onze freerun(st)ers, gymnasten en/of turn(st)ers de vakantie al sportend doorbrengen! Daarom is er elke zomervakantie de mogelijkheid om jouw mooiste vakantiefoto op te sturen en te delen!
Doe je ook mee? We zijn erg benieuwd naar jouw leukste vakantiefoto!

Je kunt je foto’s ook sturen via Facebook of op Instagram via de #TurningWinsumVakantieFoto2020 (denk er wel om dat één van onze pagina’s jouw foto’s dan moet kunnen zien. Dus je pagina moet óf openbaar zijn of gevolgd worden door (één van) onze accounts).

 

Vakantiefoto'sVakantiefoto's

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Instagram, Selectie Instagram, Facebook

Vakantiefoto’s!