Vanaf dinsdag 25 mei trainen we weer binnen in de gymzaal, zie rooster hierboven

17 mei 2021

Beste leden,

Zoals jullie wellicht al vernomen hebben, heeft de overheid besloten dat er, onder voorwaarden, weer binnen gesport mag worden. Wij zijn daar natuurlijk heel erg blij mee, en hopen dat dat nu zo kan blijven tot aan de zomervakantie. Daarom vragen we iedereen zich aan de geldende corona-maatregelen te houden; deze zijn bijgevoegd bij deze mail.

De trainers zullen voor de les vragen of iedereen die aanwezig is (evenals de rest van het gezin) vrij van klachten is. Mocht dit niet zo zijn, dan zullen de trainers/trainsters u of uw kind niet toelaten tot de les.

Voor de komende 6 weken hebben we het rooster weer aangepast aan het binnen sporten. Hierdoor is het mogelijk dat lessen op een iets ander tijd, dan gewend starten en eindigen, of dat er een andere trainster is ingezet. Wij realiseren ons dat dit problemen kan opleveren, nu er ook meerdere activiteiten gaan opstarten. We zijn bereid in deze gevallen, mee te denken over een oplossing. Neem in dit geval contact met ons op via bestuur@turningwinsum.nl. Het is voor ons niet eenvoudig om alles rond te krijgen en vragen om uw begrip voor de situatie.

Doordat providers helaas steeds meer mail in de spam box plaatsen, merken wij dat in steeds meer gevallen, de verzonden informatie via de mail, niet overkomt.

Informatie proberen we zoveel mogelijk ook op de site en op facebook te plaatsen. Zou u, als u mail krijgt, mee willen helpen dit aan elkaar door te geven?

Het rooster dat geldt vanaf 25 mei t/m 2 juli kan je vinden onder het kopje “Aangepast rooster voor binnenlessen”. Hierna begint de zomervakantie.

Wij zullen z.s.m. het nieuwe rooster dat na de zomervakantie ingaat, met u delen.

Met vriendelijke groet,

Bestuur Turning Winsum

deze informatie m.b.t. deze lessen is in de mail naar de leden verzonden is (mocht je deze missen, check de spamberichten)

 

Vanaf dinsdag 25 mei trainen we weer binnen in de gymzaal, zie rooster hierboven