Slimfit (Dames trim) en Fit en Vitaal 55+

Hallo allen,

ik ben Goska Elzes-Przeweda en ik ben gymlerares bij de damesgroep.

Ik zal iets over mij zelf vertellen. Ik ben Poolse [60]-ik heb twee kinderen en drie kleinkinderen [dus, oma]. Ik ben altijd sportief geweest. In Polen ben ik landelijke zwemkampioen geweest. Later heb ik aan de Academie Lichamelijke Opvoeding gestudeerd. Ik ben gymnastiek lerares geweest bij scholen, later directeur – manager bij een Fitness Centrum in Warschau.

Ruim 16 jaar woon ik in Nederland. Ik ben getrouwd met een veehouder [geitenboer] en we wonen samen op een boerderij in Pieterburen. Maar helaas hebben we geen geitenmelkerij meer. Alleen dieren voor hobby- schapen, pony’s, 1 geit, 1 hond en poes.

Ik geef bij verschillende verenigingen les, ook zit ik in een technische commissie bij KNGU voor Masters 50+.

Ik doe mijn lessen met veel plezier. Het enthousiasme van de leden geeft me energie en nieuwe ideeën.

 

Dames groep woensdag 9.00 – 10.00

Op basis van leuke muziek tijdens deze lessen, krijgen we verschillende vormen van fitness, dans, low impact aerobic, oefeningen met gewichten, circuit vormen en spelen. De lessen zijn best intensief, iedere les is anders en altijd is het weer een verassing wat er komt. De hele groep is leuk, spontaan en enthousiast, er is een goede sfeer.

I.v.m. Corona zijn deze groepen zo veel mogelijk lekker buiten bezig.
Dames en heren groep 50+ woensdag 10.00 – 11.00

In deze leuke groep gaan we in vriendelijk tempo alle spieren los maken.

Door verschillende vormen van oefeningen: balans gymnastiek, conditie circuit, pilates, circuit spel, beweging op muziek en dansen – trainen we het hele motoriek. Er wordt ook veel materiaal gebruikt. Na de les gaan we even samen zitten en drinken we koffie. Het is altijd gezellig.

Beide lessen worden gegeven in het Viboa gebouw.

Met sportieve groet,

Goska Elzes – Przeweda.

 

Slimfit en fit en vitaal