Clubkleding en tweedehands kleding

Clubkleding

Turning Winsum heeft eigen clubkleding. Voor de jongens/heren hebben we een donkerblauw broekje met een wit t-shirt of hemd. Voor de meisjes/dames hebben we een recreatie- en een selectiepakje met een blauw turnbroekje. Ook hebben we een eigen trainingspak.

Tijdens de lessen hoeft deze kleding niet verplicht gedragen te worden. Bij wedstrijden en uitvoeringen is de clubkleding verplicht.

Witte trainingsjasjes met een blauw opdruk van het logo zijn verkrijgbaar bij Sporthuis Winsum. Hierbij zijn ook donkerblauwe trainingsbroeken met eventueel naam en/of logo verkrijgbaar.
Tijdens de wedstrijden zijn er gesponsorde jasjes beschikbaar zijn, deze worden in de zaal uitgedeeld en dienen na de wedstrijd weer te worden ingeleverd. Het is dus niet verplicht om de trainingsjasjes/-pakken zelf aan te schaffen.

Het bestellen van de jongensbroekjes, de recreatie- en de selectiepakjes kan via Vera Oosterhuis (veraoosterhuis68@gmail.com). Voor meer informatie kunt u terecht bij de leiding.

Recreatie:
Recreatie pakje korte mouw.    Kosten € 46,-/€ 48,-
Recreatie pakje lange mouw   Kosten €48,-/ € 50,-
Bijpassend broekje  recreatie pakje. Kosten € 22,-

 

 

 

 

 

 

 

Selectie:
Selectie turnpakje    Kosten: € 79,-

 

 

 

 

 

 


Jongens:
Short jongens + wit hemd Kosten €15,-

 

 

 

 

 

Overige clubkleding:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Tweedehands kleding:

Kleding die te klein is of niet meer gebruikt wordt, kunt u via Vera Oosterhuis te koop aanbieden. Daarvoor kunt u een mailtje sturen naar veraoosterhuis68@gmail.com.

Vermeld in uw e-mail de volgende gegevens:

naam

telefoonnummer

foto van de aangeboden kleding

maat van de kleding