Mevr. A. Pol-Emaar benoemd tot Erelid

9 oktober 2022

Jubilaris Adri Pol-Emaar benoemd tot erelid van Turning Winsum!

Van jongs af aan vaardig in bewegen is een van de pijlers van het sportakkoord van de gemeente Het Hogeland. Jong geleerd is oud gedaan is de gedachte hierachter. Mevrouw Pol is hiervan het levende bewijs! Als jong meisje begon zij met gymmen bij de Chr. Sportvereniging K.D.K. In mei 2013 is deze vereniging samen met SV Jupiter gymnastiek overgegaan in Turning Winsum. 75 jaar lang heeft zij deze sport met veel liefde uitgevoerd. Tot voor kort deed ze zelfs nog met de jongste ouderengroep mee!

Zoveel jaren lidmaatschap was voor Turning Winsum reden om mevrouw Pol even in het zonnetje te zetten. Tijdens de Algemene Ledenvergadering van Turning Winsum is Adri Pol-Emaar benoemd tot Erelid van Turning Winsum!

Hoe mooi is het om een jubilerend lid in een jubileum jaar van de vereniging te mogen benoemen tot erelid en haar uit te mogen nodigen voor gala dat in het teken van het jubileum staat. Het gala zal in het voorjaar van 2023 plaatsvinden met het toepasselijke thema: Een reis door de tijd!

Mevr. A. Pol-Emaar benoemd tot Erelid