4 juli t/m 16 augustus zomervakantie

30 juni 2020

Vanaf zaterdag 4 juli t/m zondag 16 augustus zullen er geen lessen zijn i.v.m. de zomervakantie. Vanaf 17 augustus begint het nieuwe seizoen en hopen we jullie allemaal weer terug te zien bij onze lessen!

Na een rare periode met een tijd geen lessen en een tijd met aangepaste buitenlessen hopen we na de vakantie weer volop te kunnen trainen in onze zaal, met gebruik van álle toestellen.

Iedereen ondanks alles een hele goede en vooral gezonde zomervakantie gewenst namens ons allemaal!

Uiteraard zijn vakantieturn-, -freerun- en -gymfoto’s weer van harte welkom (voor informatie hierover houd onze Facebook en Instagram (regulier en selectie) in de gaten). Ingestuurde foto’s zullen worden gedeeld op Instagram en/of Facebook en mogelijk hier op de website.

 

zomervakantie

4 juli t/m 16 augustus zomervakantie