Clubkleding en tweedehands kleding

Clubkleding

Turning Winsum heeft eigen clubkleding. Voor de jongens/heren hebben we een donkerblauw broekje met een wit t-shirt of hemd, voor de meisjes/dames hebben we een recreatie- en een selectiepakje. Ook hebben we een eigen trainingspak.

Sinds juni 2019 hebben we voor de meisjes/dames recreatie en selectie nieuwe turnpakjes! Uiteraard mag je het oude turnpakje gewoon blijven gebruiken als je dat liever wilt.

Tijdens de lessen hoeft deze kleding niet verplicht gedragen te worden. Bij wedstrijden en uitvoeringen is de clubkleding verplicht.

Witte trainingsjasjes met een blauw opdruk van het logo zijn verkrijgbaar bij Sporthuis Winsum. Hierbij zijn ook donkerblauwe trainingsbroeken met eventueel naam en/of logo verkrijgbaar.
Voor tijdens de wedstrijden zijn er gesponsorde jasjes beschikbaar, deze kunnen worden in de zaal uitgedeeld en dienen na tijd weer te worden ingeleverd. Het is dus niet verplicht om de trainingsjasjes/-pakken zelf aan te schaffen.

Het bestellen van recreatie- en selectiepakjes kan via Vera Oosterhuis (veraoosterhuis68@gmail.com). Voor meer informatie kunt u terecht bij de leiding.

Recreatie pakje korte mouw Kosten €39-€41,50
Recreatie pakje lange mouw Kosten €41,50-€44,-
Oude recreatie turnpakje Kosten €45-€47,50
Selectie turnpakje Kosten: €79,-
Oude selectie turnpakje Kosten €72,50

 

 

 

 

 

 

 

 

Short jongens + wit hemd Kosten €15,-

 

 

Afgelopen zaterdag tijdens het Turning Gala hebben we ook onze nieuwe pakjes geïntroduceerd. Wat zijn ze mooi…

Geplaatst door Turning Winsum op Vrijdag 21 juni 2019

Tweedehands kleding

Kleding die te klein is of niet meer gebruikt wordt, kunt u via Vera Oosterhuis te koop aanbieden. Daarvoor kunt u een mailtje sturen naar veraoosterhuis68@gmail.com.

Vermeld in uw e-mail de volgende gegevens:

naam

telefoonnummer

foto van de aangeboden kleding

maat van de kleding