Vanaf 14 april buitenlessen voor 26+

14 april 2021

Wij zijn blij u te kunnen meedelen dat ook de (buiten)lessen voor de senioren leden van TURNING Winsum, weer kunnen gaan starten!
In aangepaste vorm, zullen de lessen starten vanaf vandaag, vanzelfsprekend met in acht neming van de geldende coronamaatregelen, zodat we dit zo corona-veilig mogelijk kunnen doen.
* op woensdags 9.00-10.00 uur zal Goska aan de Schouwerzijlsterweg lesgeven
* op donderdags 20.00-21.00 uur zal Jan Ewold aan de Borgweg (Borgschool) lesgeven

Voor de groepen die nog niet weer beginnen, geldt dat zij mogen aansluiten bij de groepen op bovenstaande tijden. Mocht iemand de behoefte hebben om 2x per week deel te nemen, dan mag dat ook; leden van de woensdag mogen dus ook extra deelnemen aan de les van donderdag en andersom.

Hoewel dit natuurlijk verre van ideaal is, zijn wij wel van mening dat we, daar waar mogelijkheden zijn, die moeten benutten.

We zijn hierbij echter weersafhankelijk. Op de lesdag zal ’s morgens rond 9 uur op deze website vermeld worden of de lessen doorgaan. Het is dus verstandig dit even te checken voor die tijd, om teleurstelling te voorkomen.

De Coronamaatregelen voor de sport staan ook op onder het kopje Corona.

NB: de zaal is gesloten, waardoor ook toiletten niet bereikbaar zijn. Voor een flesje water en evt. een grondmatje (de leiding zal dat aangeven) moet zelf gezorgd worden
Vanaf 14 april buitenlessen voor 26+